IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie SOULET Evenwichtspelen

Evenwichtspelen

speelblok - afgerond bovenstuk - geel

Past bovenop de speelblokken van SEA en vormen een halfrond loopvlak. Bovendeel met antislip noppen om het evenwicht te stimuleren. Een onmisbaar element bij de speelblokken (hiernaast). 4 mogelijke kleuren: rood, geel, groen en blauw. Afmeting: L: 24cm x B: 6cm x H: 3cm.
€1,21 incl. BTW

speelblokken SEA - set/12

Sterke kunststofblokken, verkrijgbaar in 4 kleuren. Passen in elkaar en op elkaar en kunnen aan alle zijden met elkaar verbonden worden als hindernisparcours, als evenwichtsbalk, als speciale constructie, enz... Afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met stokken en platte hoepels. Uitzonderlijk veel mogelijkheden. Afmetingen: L: 24cm x B: 12cm x H: 6cm. Set van 12.
€64,90 incl. BTW

speelblokken SEA - set/24

Sterke kunststofblokken, verkrijgbaar in 4 kleuren. Passen in elkaar en op elkaar en kunnen aan alle zijden met elkaar verbonden worden als hindernisparcours, als evenwichtsbalk, als speciale constructie, enz... Afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met stokken en platte hoepels. Uitzonderlijk veel mogelijkheden. Afmetingen: L: 24cm x B: 12cm x H: 6cm. Set van 24.
€114,90 incl. BTW

speelblokken SEA - set/40

Sterke kunststofblokken, verkrijgbaar in 4 kleuren. Passen in elkaar en op elkaar en kunnen aan alle zijden met elkaar verbonden worden als hindernisparcours, als evenwichtsbalk, als speciale constructie, enz... Afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met stokken en platte hoepels. Uitzonderlijk veel mogelijkheden. Afmetingen: L: 24cm x B: 12cm x H: 6cm. Set van 40.
€179,90 incl. BTW

therapy top

Ronde schijf uit PE, hoogte 9cm. Breed, stabiel vlak (diam. 40cm) met onderaan halve bolvorm (diam. 36cm).
€29,90 incl. BTW