Zoek
Filters
Close

Badminton

Formaat
Sorteer
Toon per pagina

Badmintonpalen - training - per paar

Voor regelmatig en intensief gebruik in clubs en scholen. Verzwaard monobloc (20kg per paal). Verticale afstelling met regelvijs onderaan de poot. Exacte hoogtebepaling van het net met een vijssysteem boven op de paal. Manuele netopspanning.Diepte onder: 60cm.
Bel voor prijsopgave

Badmintonpalen - verplaatsbaar - per paar

Nieuwe, reglementaire versie van de Franse Badminton Federatie. Voldoet aan alle door clubs gestelde eisen. Verzwaard monobloc (75kg per paal). Verticale afstelling met regelvijs onderaan de poot. Met opspansysteem voor het net. Diepte onder: 40cm. Gehomologeerd door de FFBA.
Bel voor prijsopgave

Badmintonracket ATTACKER 2.2

Racket voor intensief gebruik in scholen en verenigingen. Stevig en sterk model met kader en schacht in metaal en een versterkt T-stuk. Polyurethaan greep en bespannen met kunstsnaren. Lengte: 66cm. Gewicht: 120gr.
€8,90 incl. BTW

Badmintonracket ATTACKER JUNIOR

Polyvalent racket voor initiatie en training van jongeren tussen 8 en 12 jaar in de clubs. Traditioneel frame, goede handling. Metalen kader, bespannen met kunstsnaren. Metalen schacht en PU handgreep. Lengte: 61cm. Gewicht: 110gr..
€8,60 incl. BTW

Badmintonracket BISI JUNIOR

Initiatie racket voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Goed trainingsraket met ovaal frame dat zorgt voor een groter slagoppervlak. Aluminium kader met versterkte T, metalen schacht en PU handgreep. Bespannen met kunstsnaren. Lengte: 58cm. Gewicht: 105gr
€9,90 incl. BTW

Badmintonracket BISI MINI

Mini-racket voor beginners van 6 tot 10 jaar. Ovaal frame zorgt voor een groter slagoppervlak. Aluminium kader en versterkte T, met metalen schacht en PU handgreep. Bespannen met kunstsnaren. Lengte: 53cm. Gewicht: 95gr.
€9,30 incl. BTW