IncludingTax
Nederlands
Close
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek
Afbeelding voor categorie SOULET Ballen en jongleren

Ballen en jongleren

Diabolo big + stokken

€15,90 incl. BTW

Jongleerbal PVC - diverse kleuren

De eerste jongleerbal die de flexibiliteit van graanballen biedt (plantaardige zaadvulling). Bovendien is de duurzame PVC hoes hygiënischer dan elke andere bal omdat hij wasbaar is. Voor alle jongleurs en trucs. Diameter : 6.5cm. Gewicht : 90gr. Verkrijgbaar in 6 kleuren (blauw, geel, groen, rood, paars en oranje), op te geven bij de bestelling.
€10,00 incl. BTW

jongleerbord met stok

Ideaal voor schoolvoorstellingen, deze oefening die behendigheid en concentratie vereist fascineert en verbaast. Plastic bord in polypropyleen geleverd met een eetstokje. Ø25cm. Gewicht : 104g.
€4,90 incl. BTW

Jongleerdoek - 65x65 - in diverse kleuren

Nylon sjaals voor zachte jongleertraining. Dankzij hun zeer trage bewegingen kunnen zij de gebaren ontleden. Zeer visueel, de jongleersjaals zijn perfect voor shows. Afmetingen: 65cm. X 65cm (6 kleuren: Oranje, Roze, Rood, Groen, Geel en Blauw). Prijs per eenheid
€2,30 incl. BTW

Jongleerknotsen JR L.44,5cm-175gr - set/3

Ideaal voor beginners vanaf 7 jaar. Het mooie "zilveren" handvat geeft verlichting aan zijn voorstellingen, het is flexibel om de schokken te absorberen en een betere grip van de club te vergemakkelijken. Voorgevormde club, 1 lichaam met 2 zachte punten. Geassorteerde kleuren Blauw / Rood en Geel. Lengte 44,5cm. Gewicht : 175g.
€30,90 incl. BTW

jongleerset KIT 15 (voor 15 kinderen)

€135,90 incl. BTW